Newsflash
Știri

O clinică dentară din București angajează ucraineni și oferă tratamente gratuite

de Dorina Novac - mar. 15 2022
O clinică dentară din București angajează ucraineni și oferă tratamente gratuite

Clinica dentară Trident își oferă disponibilitatea să angajeze refugiați ucraineni specializați în stomatologie în cele două centre din cadrul grupului, oferind totodată tratamente dentare gratuite refugiaților.

clinica dentara

„Chiar dacă o parte din refugiați se află în România doar în tranzit, mulți vor rămâne la noi în țară pe termen lung și trebuie să gândim pentru aceștia măsuri de sprijin suplimentare. Ușile clinicii Trident sunt deschise pentru vecinii noștri ucraineni, fie că sunt profesioniști din aria stomatologiei care vor să se angajeze, fie că sunt simpli cetățeni care se confruntă cu o urgență dentară și vor să o rezolve la noi, în mod gratuit”, a precizat dr. Florin Lăzărescu, cofondator al Clinicii Trident.

Cei interesați să aplice pentru un loc de muncă în cadrul Clinicii Trident sunt rugați să trimită un e-mail la adresa: office@clinicatrident.ro.

Citește și: Consultații medicale gratuite pentru ucraineni oferite de un start-up internațional

Persoanele refugiate care se confruntă cu o urgență stomatologică și doresc tratarea gratuită a acesteia, sunt rugate să contacteze Societatea de Stomatologie Estetică din România la numărul de telefon: 0726.691.132 sau la e-mail: office@sser.ro.

În funcție de orașul în care se află refugiații, SSER îi va direcționa către cea mai apropiată clinică parteneră, Trident realizând astfel de intervenții pentru refugiații din București.

„Am fost impresionat de programatorii români care au construit în timp record o platformă prin care refugiații ucraineni își pot găsi un loc de muncă, atât în România cât și în străinătate. Platforma jobs4ukr.com este disponibilă atât în engleză cât și în ucraineană și sute de companii au urcat deja oferte de muncă. Vreau să îi felicit pe această cale pe programatorii români care au făcut posibilă platforma”, a adăugat dr. Florin Lăzărescu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe