Newsflash
Știri

Nutriţie adaptată cultural și individual

de Dr. Ana MIHAI - nov. 4 2022
Nutriţie adaptată cultural și individual

Având ca temă „Nutriţia sănătoasă, un echilibru între nevoie și plăcere”, conferinţa Dietetician.ro Târgu Mureș va avea loc la 15 noiembrie, în format hibrid, la Hotel Business. Unul dintre speakerii confirmaţi la eveniment este dr. Sylvia Klinger, Chicago, Statele Unite ale Americii, visiting professor al UMF Târgu Mureș.

Dietetician VM Hibrid_259x190

De origine spaniolă, dr. Sylvia Klinger este fondatoarea Hispanic Food Communications, companie de comunicare și de consultanţă nutriţională și culinară. Pasionată de alimentaţia sănătoasă și de relaţia dintre cultură și nutriţie, dr. Klinger încurajează comunităţile să gătească în bucătăriile proprii după reţete delicioase, dar și sănătoase, individualizate în funcţie de particularităţile fiecăruia.

A publicat articole și cărţi – precum „Little Book of Simple Eating” – și a colaborat la realizarea unui ghid de nutriţie dedicat comunităţii hispanice, publicat de Academia de Nutriţie și Dietetică. Mai multe informaţii despre eveniment: https://digital.medichub.ro/evenimente.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe