Newsflash
Sănătate privată

MedLife a achiziționat 50% din acțiunile centrelor de oncologie Neolife

de L. Budin - feb. 23 2022
MedLife  a achiziționat 50% din acțiunile centrelor de oncologie Neolife

Grupul MedLife a finalizat achiziția a 50% din pachetul de acțiuni al centrelor de oncologie Neolife România, ca urmare a aprobării primite de la Consiliul Concurenței.

Prin finalizarea celei mai mari tranzacții inițiate în 2021, MedLife își extinde facilitățile în zona de oncologie la nivel național, se arată într-un comunicat.

Astfel, Grupul MedLife își consolidează serviciile integrate de diagnostic și tratament oncologic prin cele 4 centre medicale ale Neolife din București, Iași și Brașov, care vor oferi pacienților români tehnologie de ultimă oră, know-how medical internațional asigurat de echipe multidisciplinare.

Echipa Neolife a reușit să dezvolte servicii de excelență în radioterapie și medicină nucleară în țările vecine precum Bulgaria și Republica Moldova. În acest context, Grupul MedLife va extinde parteneriate ce vor depăși granițele României.

MedLife are ca obiectiv strategic consolidarea zonei de oncologie printr-o abordare holistică, care pornește de la prevenția cancerului, diagnosticare și tratament, până la asigurarea calității vieții pacientului oncologic”, a declarat Mihai Marcu, CEO MedLife.

Neolife Medical Center România, cu un total de peste 250 de angajați și colaboratori, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 110 milioane lei, în creștere cu 20% față de anul 2020.

Grupul MedLife își va continua strategia de extindere, după ce anul trecut a achiziţionat 6 companii: CED Pharma (iunie 2021), Leti Farm (iunie 2021), Monix Pharm (iunie 2021), Pharmachem Distribuţie (iulie 2021), care au fost consolidate.

Acestora li s-a adăugat, în noiembrie anul trecut, Neolife Medical Center. Tot la finalul anului trecut, compania a cumpărat pachetul integral al Spitalului Onco Card din Braşov, achiziţie încă supusă analizei Consiliului Concurenţei, se mai arată în comunicat.

cercetare

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe