Newsflash
Știri

IPG Health, alianţă strategică cu Brain & Heart Communications din România

de Dorina Novac - nov. 24 2022
IPG Health, alianţă strategică cu Brain & Heart Communications din România

IPG Health formează o alianță strategică cu Brain&Heart Communications din România, pentru a oferi sprijin clienților globali în extinderea business-ului pe piețele din România și din Europa Centrală și de Est.

Ca urmare a afilierii, agenția se numește McCann Health Brain&Heart. 

McCann Health Brain

„Europa Centrală și de Est este o piață cu potențial de creștere foarte important pentru clienții noștri globali, iar prin afilierea McCann Health Brain & Heart vom reuși să contribuim la dezvoltarea business-ului clienților noștri în regiune”, a precizat Saturnino Izquierdo, president of Global Client Solutions for Intenational Markets pentru IPG Health.

Cu sediul în București, McCann Health Brain & Heart este condusă de Ruxandra Vasilescu. Aceasta a făcut parte din proiectele globale McCann Health începând din anul 2015 și are un palmares de peste 70 de premii locale și internaționale, inclusiv în cadrul Cannes Lions Health.

Managementul este asigurat de Marius Geantă, fondatorul Centrului de Inovație în Medicină în funcția de Medical Director; Raluca Andreica - Creative Director, Andrei Alexandru – Head of Strategy și Oana Călin, account Director.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe