Newsflash
Știri

GALA Viaţa medicală 2010

de - apr. 9 2010
GALA Viaţa medicală 2010

       La 27 mai, cu prilejul celei de-a 20-a aniversari ROMMEDICA, se va desfasura la Complexul Romexpo (salile „Titulescu“, „Brâncusi“ si „Madgearu“) a doua editie a Galei Viata medicala. Evenimentul va cuprinde: - lansari de carte medicala si literara - vernisaje de fotografie artistica si pictura - un concert oferit de Orchestra de Camera a Medicilor - acordarea de premii de excelenta unor personalitati ale lumii medicale, care au publicat în paginile saptamânalului nostru. Dintre volumele ce vor fi lansate cu acest prilej, în numarul de astazi va dezvaluim urmatoarele titluri: „Anestezia în chirurgia artroscopica a genunchiului“ de dr. Valentina Dobre-Sima, „Manifestari cutanate în alcoolismul cronic“ de dr. Mihaela Popescu si al 14-lea volum al Caietelor Vietii medicale: „Excelenta medicala în vremea Crizei“
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe