Newsflash
Știri

Florin Cîţu a preluat interimatul la Ministerul Sănătăţii

de Dorina Novac - apr. 15 2021
Florin Cîţu a preluat interimatul la Ministerul Sănătăţii

Premierul Florin Cîţu a anunțat, miercuri seara, că a preluat interimatul la Ministerul Sănătăţii, după ce viceprim-ministrul Dan Barna a refuzat să-şi asume această responsabilitate.

Florin Cîţu a precizat că va rămâne în funcţie până când colegii săi din coaliţie vor face o nominalizare pentru acest portofoliu.

Florin Cițu
Sursă imagine: Guvernul României

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a semnat ieri decretul prin care prim-ministrul a preluat interimatul la Ministerul Sănătăţii.

„Odată cu propunerea de revocare din funcţie a domnului Vlad Voiculescu, am trimis domnului preşedinte şi propunerea de numire a domnului Dan Barna în funcţia de ministru interimar al Sănătăţii. Având în vedere refuzul domnului Dan Barna de a-şi asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat preşedintelui României o nouă propunere, în persoana mea, propunere care a fost acceptată. Astfel, o să preiau interimatul Ministerului Sănătăţii până când colegii noştri de coaliţie vor numi un ministru care să preia aceste atribuţii”, a declarat Florin Cîţu.

Şeful executivului a precizat că deja a avut o întâlnire cu o parte din conducerea Ministerului Sănătăţii, scrie Agerpres.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe