Newsflash
Știri

Dr. Raed Arafat, învestit ministru al sănătăţii

de Dr. Mihail CĂLIN - nov. 14 2012
Dr. Raed Arafat, învestit ministru al sănătăţii

   La 7 noiembrie a.c, preşedintele României a semnat Decretul pentru numirea dlui dr. Raed Arafat în funcţia de ministru al sănătăţii. Cu întrerupere de o săptămână, la începutul acestui an, dr. Arafat ocupase din august 2007 funcţia de subsecretar de stat în MS, având în subordonare Centrul operativ pentru situaţii de urgenţă, Compartimentul medicină de urgenţă, Compartimentul colaborare cu NATO şi Compartimentul protecţie infrastructuri critice. Odată cu demisia dlui dr. Vasile Cepoi, la 1 octombrie a.c, dlui dr. Raed Arafat îi fuseseră delegate de către primul-ministru, deţinătorul portofoliului, atribuţiile ce revin ministrului sănătăţii. (Dr. M. C.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe