Newsflash
Știri

Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de director general la casele de asigurări de sănătate

de Dorina Novac - apr. 6 2021
Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de director general la casele de asigurări de sănătate

CNAS organizează un concurs pentru ocuparea posturilor vacante de director general la casele de asigurări de sănătate și CASAOPSNAJ.

Pe întreg teritoriul țării este nevoie de un management performant la nivelul tuturor caselor de asigurări de sănătate din subordinea CNAS, a precizat Adrian Gheorghe, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

cnas

„Pentru ca reglementările stabilite la nivel național să producă efectele scontate pe întreg teritoriul țării este nevoie de un management performant la nivelul tuturor caselor de asigurări de sănătate din subordinea CNAS. Gestionarea eficientă a fondurilor repartizate și aplicarea corectă și unitară a măsurilor reglementate la nivel național sunt principalele modalități prin care putem asigura un acces mai bun al pacienților la serviciile de care aceștia au nevoie în sistemul asigurărilor sociale de sănătate”, a declarat Adrian Gheorghe.

Acesta a vorbit și despre concursul organziat de CNAS pentru ocuparea posturilor vacante de director general la casele de asigurări de sănătate și CASAOPSNAJ.

„Sper că acest concurs va atrage candidaturi puternice la toate casele de asigurări de sănătate”, a adăugat Adrian Gheorghe.

Potrivit unui comunicat, pentru a participa la acest concurs, candidații pot depune dosarele de înscriere până la data de 20 aprilie, ora 17:00.

Concursul constă într-o probă scrisă, care se va desfăşura la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmată de un interviu, care se va desfăşura în termen de patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, la sediul CNAS din Calea Călăraşilor nr. 248.

Informațiile complete referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs sunt publicate pe site-ul CNAS.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe