Newsflash
Știri

Caravana UMFST Târgu Mureș ajunge în 51 de licee din țară

de L. Budin - nov. 22 2023
Caravana UMFST Târgu Mureș ajunge în 51 de licee din țară

Elevii vor afla care este oferta educațională, modalitățile de admitere, experiența vieții de student, atât din punct de vedere al programului academic, cât și al oportunităților de dezvoltare personală.

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „G.E. Palade” Târgu Mureș a demarat proiectul Caravana UMFST pentru anul universitar 2023-2024, prima oprire fiind la Casa de copii „Sf. Iosif” din Odorheiu Secuiesc. 

Colaborarea cu această casă de copii a început în urmă cu șase ani, când a fost inițiat proiectul umanitar „UMFST croiește destine”, se arată pe pagina de Facebook a universității. De atunci, UMFST a avut o prezență constantă la Casa „Sf. Iosif”, copiii de atunci au crescut și au devenit studenți ai UMFST, cu rezultate academice remarcabile.

Trei dintre ei, Elisabeta, Andreas și Dumitru, studiază acum Medicina, iar astăzi au fost alături de noi în Caravană, prilej cu care le-au povestit colegilor mai mici cum este viața de student la UMFST și i-au încurajat să continue să învețe și să creadă în visurile lor”, se subliniază. 

Caravana UMFST 2023-2024 va ajunge în 51 de licee din țară. Elevii vor afla care este oferta educațională, modalitățile de admitere, experiența vieții de student, atât din punct de vedere al programului academic, cât și al oportunităților de dezvoltare personală: activități sociale, facilități educaționale, de cazare și burse, facilități sportive, proiecte ale asociațiilor studențești. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe