Newsflash
Știri

Călătorii de Sărbători

de Constanţa MARINESCU - dec. 30 2013
Călătorii de Sărbători
  Dintr-un colţ de grădină cu un trandafir parfumat, aparţinând picturilor lui Ioan Oratie, şi din căldura şi intimitatea pastelurilor lui Costin Neamţu, ne încărcăm de amintirile verii, dar pornim în căutarea sărbătorilor de iarnă. Ne oferă prilejul numărul 34 al revistei Plai străbun.
   De la Paris, scrie dr. Maria Siminel despre „Copilul Dumnezeu şi Mater Dolorosa“, iar din California, Rodica Hagiu prezintă întâlnirea cu Santa şi obiceiurile pe care diversele popoare ce convieţuiesc pe continentul american – de la amerindieni, evrei, musulmani şi budişti până la africani ori hinduşi – le au şi le respectă în această perioadă. Luăm „Mănuşile cu un deget“, articol semnat de Cătălina Popescu, şi în ritmul sorescian „eu mut o zi albă/el mută o zi neagră“ aflăm o poveste adevărată din lumea şahului.
   Nu terminăm „călătoria“ în cuprinsul revistei, vă lăsăm pe dv., cititorii, să o faceţi, dar încheiem cu „O serbare de Crăciun în Huşii anilor ’30“, un material semnat de Romeo Pivniceru.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe