Newsflash

Dr. Sorin BĂILĂ


Noile anticoagulante orale au câştigat ele un rol în tratamentul tromboembolismului venos?

de Prof. dr. Carmen GINGHINĂ - iun. 21, 2012

Tromboembolismul venos este una din cauzele importante de mortalitate şi morbiditate la nivel global. Baza terapiei acestei afecţiuni este reprezentată de anticoagulante. Neajunsurile antagoniştilor de vitamina K au condus la dezvoltarea de noi agenţi, care să se apropie cât mai mult de „anticoagulantul ideal“. Dl dr. Vlad Molfea, dna dr. Marina Păcescu,dl dr. Sorin Băilă şi dna prof. dr. Carmen Ginghină trec în revistă noile anticoagulante orale utilizate în tratamentului tromboembolismului venos, discutând avantajele (şi dezavantajele) acestora, pe baza studiilor clinice desfăşurate până în prezent în lume.

 

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe