Newsflash
ANUNȚURI DE ANGAJARE

Anunț privind publicitatea concursurilor de ocupare a posturilor vacante în unitățile sanitare de stat

de Redacția Viața Medicală - feb. 3 2023
Anunț privind publicitatea concursurilor de ocupare a posturilor vacante în unitățile sanitare de stat

S-a modificat metodologia de organizare a concursurilor de ocupare a posturilor vacante și temporar vacante de medic, medic stomatolog, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare.

Începând cu data de 26 ianuarie 2023, s-a modificat metodologia de organizare a concursurilor de ocupare a posturilor vacante și temporar vacante de medic, medic stomatolog, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice sau din direcțiile de sănătate publică, a funcțiilor de șef de secție, șef de laborator și șef de compartiment din unitățile sanitare publice fără paturi sau din direcțiile de sănătate publică, respectiv a funcției de farmacist-șef în unitățile sanitare publice cu paturi.

Astfel, în conformitate cu Ordinul nr. 166 din 26.01.2023, unitățile care organizează concursuri de ocupare a posturilor au obligația să publice anunțul privind concursul la sediul lor și pe pagina proprie de internet.  

Simultan, anunțul de concurs va fi transmis spre publicare și către guvern și Ministerul Sănătății, pe adresele de e-mail destinate în acest scop.  

Conform noilor reglementări, unitățile sanitare nu mai au obligația legală de a publica anunțurile de concurs în ziarul Viața Medicală.  

Pentru a veni în sprijinul unităților sanitare cu deficit de personal, dar și al profesioniștilor din sănătate care își caută loc de muncă, Viața Medicală va continua să publice lista posturilor scoase la concurs, preluând informații de pe site-urile posturi.gov.ro, și ms.ro 

Informații despre posturile scoase la concurs vor fi disponibile și pe site-ul viata-medicala.ro, la secțiunea ANUNȚURI DE ANGAJARE. 

Viața Medicală a decis să facă acest demers de informare pentru a asigura o expunere cât mai bună a concursurilor medicale, în virtutea misiunii sale de informare a profesioniștilor din sănătate din România, misiune pe care și-a asumat-o de peste 30 de ani. 

shutterstock_1115980058

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe