Newsflash
Știri

Ambasadorul Israelului în România, în vizită de rămas-bun la DSU

de Dorina Novac - iul. 28 2022
Ambasadorul Israelului în România, în vizită de rămas-bun la DSU

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, l-a primit, miercuri, în vizită de rămas-bun, pe David Saranga, ambasadorul Israelului în România.

vizita DSU

„Astăzi, 27 iulie, am avut deosebita onoare de a-l primi pe E.S. domnul David Saranga, ambasadorul Israelului în România, la DSU. Ca urmare a încheierii misiunii diplomatice în România, domnul ambasador și-a arătat recunoștința pentru buna colaborare pe care a avut-o cu Departamentul pentru Situații de Urgență”, transmit reprezentanții DSU.

În acest context, dr. Raed Arafat i-a mulțumit ambasadorului Israelului în România pentru sprijinul acordat pe tot parcursul mandatului său, inclusiv pentru ajutorul pe care statul Israel l-a acordat României pe perioada pandemiei.

Potrivit DSU, vizita s-a încheiat cu convingerea că relațiile bilaterale puternice dintre România și Israel vor continua.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe