Newsflash
Știri

Activitatea medicală din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog ar putea fi preluată de Ministerul Sănătății

de L. Budin - sept. 19 2023
Activitatea medicală din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog ar putea fi preluată de Ministerul Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că ar putea fi preluată la Ministerul Sănătăţii activitatea medicală din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog, celelalte competenţe urmând să rămână la Ministerul de Interne.

Întrebat la Parlament despre posibilitatea ca Agenţia Naţională Antidrog să fie trecută din subordinea MAI în cea a Ministerului Sănătăţii, Rafila a arătat că „este o discuţie”, informează Agerpres.

Vă asigur că această preluare va fi făcută numai dacă este vorba de coordonarea unei activităţi care se referă la partea medicală. Toate celelalte activităţi care nu se referă la partea medicală, care ţin de controlul traficului, de exemplu, sau de alte lucruri de genul ăsta, trebuie în mod evident să rămână la Ministerul de Interne”, a declarat ministrul. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe