Newsflash
Știri

Acord de parteneriat între USAMV Cluj-Napoca și Tășuleasa Social

de L. Budin - dec. 5 2023
Acord de parteneriat între USAMV Cluj-Napoca și Tășuleasa Social

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca anunță semnarea acordului de parteneriat cu Asociația Tășuleasa Social, pentru dezvoltarea unor proiecte comune.

Acordul a fost semnat de prof. dr. Cornel Cătoi, rectorul USAMV Cluj-Napoca, și de Alin Ușeriu, președintele asociației, în Aula Magna „Mihai Șerban” și în prezența unei asistențe numeroase formată din studenți, cadre didactice și membri ai conducerii universității clujene, se arată pe pagina de Facebook a USAMV Cluj-Napoca. 

Prin acest acord se vor dezvolta numeroase proiecte comune destinate vouă în primul rând, dragi studenți, între care amintim despre practica în campusul Tășuleasa Social, vizite pe traseul Via Transilvanica sau propuneri din partea asociației de teme pentru teze de doctorat, lucrări de licență sau de disertație legate de Via Transilvanica”, se precizează în postare. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook USAMV Cluj-Napoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe