Newsflash
Știri

„Rolul vindecător al literaturii”: Mircea Cărtărescu a conferențiat la UMF Cluj

de L. Budin - apr. 9 2024
„Rolul vindecător al literaturii”: Mircea Cărtărescu a conferențiat la UMF Cluj

Școala Doctorală a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a organizat conferințele „Aula Magna”, în cadrul cărora a fost invitat prof. dr. emerit Mircea Cărtărescu.

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc un eveniment special, dedicat comunității academice: conferința „Aula Magna” cu titlul „Rolul vindecător al literaturii”.

Conferința a fost susținută de prof. dr. emerit Mircea Cărtărescu, „o personalitate marcantă a literaturii române, la nivel naţional şi internaţional”, se arată pe pagina de Facebook a Universității de Medicină și Farmacia „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. 

Cinci sute de oameni în sală și încă două sute asistând online în alte amfiteatre la conferința pe care am ținut-o la UMF Cluj (...) Am vorbit aproape două ore, au fost întrebări, am citit din «Theodoros». Am dat apoi autografe încă o oră. Le mulțumesc tuturor celor care au făcut conferința posibilă, ca și minunatului public clujean”, a scris pe pagina sa de Facebook Mircea Cărtărescu. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Mircea Cărtărescu

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe