Newsflash
Diverse Industria farmaceutică

Produs nou pentru îngrijirea pielii recent tatuate

Produs nou pentru îngrijirea pielii recent tatuate

S-a lansat în România unguentul Bepanthen Tattoo, pentru calmarea și vindecarea pielii recent tatuate.

Fie că îți plac tatuajele artistice sau micropigmentarea estetică, vei avea nevoie de un unguent pentru calmarea și repararea pielii, care să susțină procesul de vindecare.

Utilizarea produsului potrivit, după ce ai făcut un tatuaj, este crucială pentru rezultatul general și aspectul pe termen lung al tatuajului tău. Îngrijirea corespunzătoare nu doar păstrează un nivel optim de hidratare în piele, ci și susține regenerarea acesteia din interior. Bepanthen® Tattoo, unguentul recent lansat de către compania Bayer în România, asigură îngrijirea specifică și necesară pe care pielea ta o merită, care îți permite astfel să îți expui tatuajul cu încredere. 

Testat dermatologic, Bepanthen® Tattoo și-a dovedit eficacitatea. Conform unui studiu clinic, desfășurat sub supraveghere dermatologică, 97% dintre utilizatori au constatat că produsul protejează eficient tatuajul și este ușor de aplicat, în timp ce 93% au confirmat efectul său calmant asupra pielii recent tatuate.* 

Secretul stă în formula sa, îmbogățită cu panthenol, care creează un film protector natural, ce permite pielii să respire. Acest film protector natural asigură un nivel optim de hidratare în piele și contribuie la regenerarea din interior a pielii și la stabilizarea funcției naturale de barieră de protecție. 

 

„Fiecare tatuaj spune câte o poveste și fiecare tatuaj trebuie să beneficieze de o bună îngrijire a pielii. Noul nostru produs, Bepanthen® Tattoo, oferă o soluție dovedită de îngrijire a pielii – nu doar după ce îți faci tatuajul. Produsul susține procesul de vindecare și protejează pielea pentru un aspect sănătos și pentru ca povestea ta să iasă în evidență”, a spus Pascal Bühler, Country Commercial Lead al Diviziei Consumer

 

 

Despre Bepanthen  

Brand-ul Bepanthen® a fost creat și lansat în anul 1944 și este în portofoliul companiei Bayer din anul 2005.Sub umbrela brandului Bepanthen® a fost dezvoltată o gamă largă de produse dedicate îngrijirii pielii. Află mai multe despre Bepanthen® Tattoo și despre cum să îți îngrijești tatuajul 


Notă autor:

* Studiu comparativ, făcut pe 54 de subiecți adulți, cu tatuaje noi (de dimensiuni similare). Evaluarea efectului Bepanthen® Tattoo asupra TEWL (din ENG, pierderea transepidermală de apă), atunci când este aplicat de 4-8 ori/zi, timp de 14 zile, după tatuare. Evaluarea a fost făcută la 1 oră și apoi la 2, 7 și 14 zile după utilizare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe