Newsflash
Cultură Știri

Sibiu: Muzeul Brukenthal, deschis între 1 și 3 mai

de L. Budin - mai 1 2024
Sibiu: Muzeul Brukenthal, deschis între 1 și 3 mai

Pentru cei care vizitează Sibiul în perioada următoare, reprezentanții Muzeului Brukenthal fac precizări privind programul de funcționare a instituției.

În perioada următoare, programul muzeului sibian va fi următorul: 1-2 mai 2024 - deschis (10.00-18.00 la Palatul Brukenthal şi 9.00-17.00 la Muzeul de Istorie-Casa Altemberger, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Artă Contemporană, Muzeul de Istorie a Farmaciei şi Muzeul Cinegetic „August von Spiess”); 3 mai 2024 - deschis (program 10.00-16.00, ultima intrare 15.30); 4-8 mai 2024 -  închis. 

Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu este alcătuit din mai multe muzee şi clădiri care au aparţinut baronului Brukenthal, toate situate în centrul municipiului. Cel mai cunoscut este Palatul Brukenthal, aflat în Piaţa Mare din centrul Sibiului, unde vizitatorii pot admira în special tablourile din colecţiile baronului. 


Notă autor:

Sursa foto: Facebook Brukenthal National Museum / Muzeul Național Brukenthal

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe