Newsflash
Apariții editoriale

Revista Dietetician.ro își schimbă numele în „The Romanian Journal of Nutrition”

de Florentina Ionescu - mai 9 2024
Revista Dietetician.ro își schimbă numele în „The Romanian Journal of Nutrition”

Revista științifică Dietetician.ro și-a schimbat recent denumirea în „The Romanian Journal of Nutrition” (Jurnalul Român de Nutriție).

„Începem anul 2024 cu primul număr al revistei, pe care deja o cunoaşteţi, dar cu o schimbare de titlu care sperăm să fie de bun augur. În aceeaşi măsură, anticipăm ca revista să deschidă porţile colegilor din diaspora, dar şi a celor din alte ţări, interesaţi de experienţa şi rezultatele noastre în cercetarea din domeniul nutriţiei”, a transmis echipa The Romanian Journal of Nutrition cititorilor și abonaților săi. 

De ce a fost ales numele de „The Romanian Journal of Nutrition”? Pentru că jurnalul științific denumit inițial Dietetician.ro este conceput și susținut de profesioniști din România, însă în același timp are un caracter internațional, explică echipa ce stă la baza acestei publicații, într-o informare transmisă redacției. 

În plus, jurnalul cu noul nume este dedicat atât dieteticienilor, cât și celorlalți experți din domeniu: medici, farmaciști, chimiști, biologi, asistenți medicali, kinetoterapeuți, ingineri din industria alimentară, psihologi, cercetători ori studenți. 

În încheiere, echipa aduce un alt argument pentru această schimbare de nume: „Pentru că, astfel, accedem către următoarea etapă de recunoaștere și încadrare superioară a calității acestei publicații de către platformele specifice”. 

Click aici pentru a vă abona la „The Romanian Journal of Nutrition”. 

Click aici pentru a citi cea mai recentă ediție a „The Romanian Journal of Nutrition”. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe