Newsflash
Știri

O studentă a UMFST Tg. Mureș, la Erasmus Generation Meeting

de L. Budin - apr. 18 2024
O studentă a UMFST Tg. Mureș, la Erasmus Generation Meeting

Melisa Micu, studentă în anul doi la Medicină militară, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, a fost prezentă evenimentul internațional Erasmus Generation Meeting.

Studenta la programul de studii Medicină militară din cadrul Facultății de Medicină - UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, a fost prezentă la Sevilla, Spania, la Erasmus Generation Meeting, una dintre cele mai mari conferințe studențești din Europa.

Evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 1.500 de studenți. Melisa a reprezentat universitatea târgmureșeană și a participat la un târg educațional, unde a avut ocazia să prezinte oferta UMFST și oportunitățile oferite de centrul universitar, se arată pe pagina Facebook a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „G.E. Palade”. 

Cu toții eram uniți de apartenența la una dintre cele mai mari rețele de studenți europeni, Erasmus Student Network, eu fiind fericita delegată a secțiunii ESN Târgu Mureș. Pe parcursul acestor zile, Sevilla ne-a găzduit și a format locul unor discuții specifice unor tineri ce au puterea de a alege, mai ales în timpul unui an ce ne dă prilejul de a vota. Am subliniat importanța dreptului de a alege, exercitarea acestuia și promovarea în rândul studenților europeni”, a transmis Melisa Micu. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe