Newsflash
Știri

Ziua SMURD Brașov: un punct aeromedical va fi operaționalizat curând

de L. Budin - sept. 6 2022
Ziua SMURD Brașov: un punct aeromedical va fi operaționalizat curând

În 14 ani, SMURD Brașov a intervenit în 98.766 de cazuri și au fost asistate 108.704 persoane.

Pe data de 5 septembrie, SMURD Brașov a aniversat 14 ani – moment marcat prin manifestări specifice, printr-un bilanț al activității desfășurate în toți acești ani și prin planuri, se arată pe pagina de Facebook ISU Brașov.

smurd-bv
Sursă foto: Facebook ISU Brașov

 

Duminică, 4 septembrie, în Piata Sfatului din Brasov, a fost prezentată tehnica de interventie, tehnica acordarii primului ajutor medical în diferite situații și a fost organizat un punct de informare preventivă, se mai arată în postare.

Au trecut 14 ani, în care misiunea SMURD Brașov a rămas aceeași, salvarea de vieți omenești, prin asigurarea asistenței medicale și a primului ajutor calificat în faza prespitalicească”, se arată în postare. 

În acești ani, SMURD Brașov a intervenit în 98.766 de cazuri și au fost asistate 108.704 persoane, din care 97.061 adulți și 11.643 copii.

Un pas foarte important pentru reducerea timpului de răspuns și eficientizarea misiunilor a fost făcut. În curând se va operaționaliza elicopterul SMURD și punctul aeromedical și la Brașov”, se subliniază în postare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe