Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ziua internațională a podiatriei

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU miercuri, 9 octombrie 2019, ora 16:49

Ziua internațională a podiatriei este marcată pe 8 octombrie. Cu ocazia acestei zile se urmărește creșterea conștientizării asupra importanței sănătății picioarelor și aplicarea îngrijirilor corecte.

În România Asociația de Podiatrie, înființată din 2015, continuă eforturile de implementare a profesiei de podiatru în țara noastră. La sfârșitul anului 2018 a fost obținută o victorie importantă, ocupația de podiatru a fost recunoscută oficial în țara noastră, și a fost introdusă în Clasificarea Ocupațiilor din România (COR). Președintele Asociației de Podiatrie conf. dr. Ioan Vereșiu a subliniat importanța podiatrului în îngrijirea pacientului cu diabet zaharat și nu numai: „Asociația de Podiatrie se aliniază direcției trasate de Federația internațională a podiatrilor și pune România pe harta țărilor unde se marchează în data de 8 octombrie Ziua internațională a podiatriei. În România cu sprijinul partnerilor noștri din toate colțurile lumii, cu implicarea unor reputați podiatri de la nivel internațional - adevărați lideri de opinie în sănătate - se vorbește și s-a început conștinetizarea importanței existenței podiatrului.”

Sursa: Asociația de Podiatrie

Sursă: Asociația de Podiatrie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC