Newsflash
Știri

Zilele acestea are loc Congresul Societății Române de Pneumologie

de Florentina Ionescu - nov. 6 2020
Zilele acestea are loc Congresul Societății Române de Pneumologie

Cel de-al 26-lea Congres Național al Societății Române de Pneumologie, organizat în premieră online pe platforma congres-srp.ro, se desfășoară până duminică, 8 noiembrie, inclusiv.

Evenimentul este susținut de unul dintre cei mai importanți parteneri științifici la nivel internațional în domeniul pneumologiei, Societatea Europeană de Boli Respiratorii (ERS). Organizatorii au anunșat că Congresul Național al SRP îl are ca invitat special pe vicepreședintele Societății Europenede Boli Respiratorii, prof. dr. Carlos Robalo Cordeiro.

carton Congres SRP

Congresul se bucură de o participare record: peste 1900 de medici și profesioniști din domeniul sănătății, 290 speakeri români, 30 speakeri străini, potrivit organizatorilor.

Astfel, evenimentul reunește zilele acestea cei mai buni oameni de știință din România și experți din lume în domeniul bolilor respiratorii și al specialităților medicale conexe, cu scopul de a promova excelența științifică și de a oferi un portofoliu multidisciplinar cu ultimele descoperiri științifice prezentate sub mai multe forme: simpozioane, ateliere, cursuri, sesiuni de postere.

Trei canale de transmisiune live

Participanții pot urmări evenimentul online într-un mod inedit, dar interactiv din comfortul casei sau a locației în care află pe trei canale de transmisie live. Mai mult, participanții pot să descopere printr-o plimbare virtuală zona expozițională tridimensională pe platforma evenimentului congres-srp.ro, o lume complet nouă dedicată firmelor partenere.

În cadrul zonei expoziționale virtuale participanții pot vizualiza orice material și orice informații afișate și, în plus, pot discuta cu reprezentanții companiilor farmaceutice partenere, similar întâlnirilor față în față.

„Punctul-cheie al congresului îl reprezintă lansarea filmului Societatea Română de Pneumologie – Tradiție și continuitate, din dorința organizatorilor de a descrie evoluția și modul de dezvoltare al unei societăți medicale profesionale prin prisma proiectelor desfășurate de-a lungul anilor care au devenit de tradiție pentru societate și pentru membrii săi, și nu în ultimul rând capătând continuitate”, anunță organizatorii Congresului Societății Române de Pneumologie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe