Newsflash
Știri

Visiting Professors: consultații oferite de specialiști internaționali la Intermedicas

de - iun. 14 2021
Visiting Professors: consultații oferite de specialiști internaționali la Intermedicas

Concierge Medical by Intermedicas a implementat programul lunar Visiting Professors, prin care românii pot întâlni medici cu expertiză internațională. Ce consultații se vor acorda în iunie.

Din dorința de a avea cei mai buni specialiști, dar și de a aduce înapoi medicii români de excelență stabiliți în străinătate, Concierge Medical by Intermedicas a dezvoltat programul Visiting Professors. Proiectul își propune să ofere pacienților români oportunitatea de a beneficia de expertiză medicală internațională, din partea unor doctori renumiți, a căror carieră se leagă de România, arată reprezentanții clinicii.

Calendar VP iunie 2021-01 (003)

La clinică sau online

Pe 18 și 19 iunie va acorda consultații la clinică prof. dr. Bob Djavan din Austria (urologie), între 22-25 iunie – dr. Adam Langweiler din Olanda (chiropractică), pe 26 iunie – dr. Mircea Schmid din Germania (ortopedie).

Vor acorda consultații online prof. dr. Elizabeta Popa din SUA (oncologie), dr. Ioan Dunca din Belgia (ortopedie) și dr. Ioana Knoller din Germania (neurochirurgie).

Fiecare din acești specialiști are un palmares profesional impresionant.

Carte de vizită

Doctorul austriac Bob Djavan a ajuns în România prin proiectele medicale desfășurate de fundația pe care o conduce. Este director al departamentului de urologie Vienna Urology Rudolfinerhaus Foundation Hospital din Austria și e considerat o somitate în diagnosticul și tratamentul cancerului de prostată.

Dr. Adam Langweiler este de origine americană, stabilit în Olanda, are peste treizeci de ani de experiență în chiropractică și a deținut mai multe clinici în Țările de Jos. Are studii avansate în terapia cu decompresie a coloanei vertebrale și terapia cu laser rece.

Dr. Mircea Schmidt este primul medic din München care a primit aprobare pentru folosirea tehnicilor de transplant de celule discale crescute în vitro. Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul ortopediei, traumatologiei și al medicinei sportive, este acreditat de către Asociația Medicală din Frankfurt și Asociația Medicală din München.

Dr. Elizabeta Popa provine dintr-o familie de medici care a contribuit în mod semnificativ la evoluția medicinei în România. În prezent, este medic specialist în oncologie-hematologie la Hospital for Special Surgery din New York City.

Dr. Ioan Dunca își desfășoară activitatea de chirurg ortoped la Bruxelles. După absolvirea Universității de Medicină din Târgu Mureș a avut ocazia să meargă în Belgia pentru a continua cursurile de specializare în ortopedie, urmate de două burse de supraspecializare în Paris și New York.

Calendar VP iunie 2021 online-01 (003)

Un drept fundamental

Un studiu realizat în 2017 de Intermedicas, prima clinică din România specializată pe servicii medicale de second opinion, arată că 60% din pacienții români au primit un diagnostic sau tratament greșit cel puțin o dată.

În urma unor statistici atât de îngrijorătoare, serviciile second opinion ar trebui privite ca pe un drept fundamental al pacientului și incluse într-un ghid medical de bună practică, atunci când stabilirea tratamentului adecvat se dovedește a fi un proces riscant și anevoios”, arată reprezentanții clinicii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe