Newsflash
Știri

Virtuţi nemţene

de Dr. Virgil RĂZEŞU - mar. 21 2014
Virtuţi nemţene
   (...) La 8 martie a.c., când Filiala Moldova a Ligii Scriitorilor din România a aniversat cinci ani de existenţă, într-un cadru festiv, din care nu au lipsit o lansare de carte şi câteva momente artistice bine susţinute de o ceată de prichindei cu aspiraţii actoriceşti şi de două apreciate soliste de muzică populară, organizatorii au oferit medalia aniversară Virtutea literară unui număr de şase membri ai săi, din care doi nemţeni – profesorul Gh. A. M. Ciobanu (Roman) şi subsemnatul (Piatra Neamţ). Iniţiativa a aparţinut Ligii Scriitorilor din România, organizaţie de breaslă mai puţin exclusivistă decât Uniunea Scriitorilor, şi este rezervată membrilor care au publicat mai mult de zece volume de literatură. (...) Nu putem să nu apreciem eforturile organizatorilor şi să nu constatăm că, deşi lumea în care trăim este atât de învrăjbită şi plină de ură, există oameni bine intenţionaţi, cu dragoste pentru cultură şi care pot bucura sufletele semenilor lor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe