Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Viorel Jinga, noul rector al UMF „Carol Davila”

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 14 februarie 2020

A obținut, încă din primul tur, 834 de voturi din 1.120 validate (au fost 1.566 de alegători prezenți) și a devenit noul rector al Universității de Medicină și farmacie „Carol Davila” din București.

Este vorba de prof. dr. Viorel Jinga, medic primar urolog, șeful Clinicii de urologie din cadrul Spitalului Clinic „Prof. dr. Theodor Burghele”. Contracandidatul său, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel a fost opțiunea a 288 de alegători. Potrivit programului său de management, profesorul Jinga intenționează să elaboreze o strategie de dezvoltare a cercetării în universitate pe termen mediu și lung și să reorganizeze Departamentul de Granturi și Cercetare Științifică din universitate în vederea eficientizării suportului administrativ din proiecte, creșterii vizibilității și internaționalizării activității de cercetare științifică, optimizării procesului de elaborare, depunere, implementare și monitorizare a proiectelor de cercetare.

Etichete: Viorel Jinga rector UMF Carol Davila

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC