Newsflash
Știri

VIDEO Raed Arafat s-a vaccinat astăzi împotriva COVID-19

de Florentina Ionescu - ian. 11 2021
VIDEO Raed Arafat s-a vaccinat astăzi împotriva COVID-19

Secretarul de stat Raed Arafat a fost vaccinat în această dimineață împotriva COVID-19. Pe pagina oficială a Ministerului Sănătății au fost publicate imagini de la unitatea sanitară unde s-a desfășurat vaccinarea.

Pe o cunoscută rețea de socializare au fost publicate imagini video cu momentul în care secretarul de stat Raed Arafat a fost vaccinat împotriva COVID-19.

raed arafat vaccinare anti covid 11 ianuarie 2021

„Secretarul de stat Raed Arafat și personalul din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență iau parte la campania de vaccinare împotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București”, au scris reprezentanții Ministerului Sănătății pe o rețea de socializare, alături de imagini.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe