Newsflash
Știri

Valvă aortică decontată de Casa de Asigurări

de Florentina Ionescu - nov. 13 2020
Valvă aortică decontată de Casa de Asigurări

Centrele ARES din Spitalul Monza București anunţă că până la sfârșitul acestui an, 35 de pacienţi români cu insuficienţă aortică severă pot beneficia de procedura TAVI cu valva aortică decontată de CNAS.

Selecţia pacienţilor pentru includerea în programul de intervenţii TAVI (implantare percutană de valvă aortică) derulat în centrele ARES se va face respectându-se criteriile clinice și toate protocoalele medicale. Pacienţii vor beneficia de procedură pe principiul „primul venit, primul servit”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Medicii cardiologi care au în evidenţă pacienţi cu diagnosticul de stenoză aortică severă îi pot redirecţiona către reprezentanţii medicali ARES, în vederea evaluării dosarului medical. Indicaţia pentru TAVI este stabilită individual, în urma examenelor clinice, biologice și imagistice, după un consult multidisciplinar.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe