Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Valeriu Gheorghiță s-a implicat campania de vaccinare din Cluj-Napoca și Bonțida

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 26 iulie 2021, ora 11:02

Potrivit RO Vaccinare, în weekendul care tocmai s-a încheiat, comunitatea clujeană s-a vaccinat împotriva COVID-19. Prezent la acțiunile de vaccinare a fost și coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiță.

„Atmosferă de normalitate într-o zi de sâmbătă în comunitatea clujeană. Dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a participat la acțiunile de vaccinare din Cluj-Napoca și din Bonțida. Este momentul să ne vaccinăm”, au scris reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) pe o cunoscută rețea de socializare.

Potrivit acestora, încă putem ține sub control creșterea numărului de cazuri, încă putem evita spitalizările și decesele asociate COVID-19 în perioada următoare. 

valeriu gheorghita vaccinare cluj napoca1

Alături de acest mesaj a fost publicată o imagine în care apare col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV.

„Procentul de vaccinare în rândul populației vulnerabile, al vârstnicilor și al bolnavilor cronici este încă unul scăzut, iar apelul nostru se îndreaptă acum către cei tineri, pentru acordarea sprijinului în planificarea și înscrierea la vaccinare a celor dragi lor”, se arată în mesajul postat sâmbătă, 24 iulie, pe RO Vaccinare, pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook. 

Etichete: valeriu gheorghita vaccinare anticovid campanie vaccinare Cluj-Napoca bontida

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.