Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Universiada pescarului

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU miercuri, 2 septembrie 2020, ora 17:51

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Universitatea Politehnică din București în parteneriat cu Asociația Pescar Sportiv și Administrația Pescăria Bila organizează în data de 24.09.2020, pe pista de pescuit a Iazului Bila 2, prima ediție a competiției sportive Univesiada pescarului, un eveniment dedicat cadrelor didactice.

Înscrierile au loc pe site-ul UMF „Carol Davila”, prin completarea unui formular, numărul locurilor fiind limitat la 26 de participanți (13 echipe) de la fiecare universitate participantă, termenul limită fiind 20 septembrie 2020.

rods-201691

Se va puncta cantitatea de pește capturată în cadrul concursului și se va alcătui un clasament în funcție de cantitate, de asemenea se va puncta cantitatea rezultată din suma celor mai mari cinci pești și se va alcătui clasamentul în funcție de calitate. Clasamentul general se va alcătui pe baza sumei punctelor obținute în urma acestor două clasamente. 

Etichete: Universităţile de Medicină şi Farmacie din România Universitatea Politehnică din București pescuit universiada pescarilor

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC