Newsflash
Știri

Un nou președinte la SRDNBM

de Cristina GHIOCA - iun. 1 2018
Un nou președinte  la SRDNBM
Prof. dr. Romulus Timar este noul președinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice (SRDNBM). Profesorul Timar este decanul Facultății de Medicină din cadrul UMF „Victor Babeș” din Timișoara și șeful Clinicii de diabet, nutriție și boli metabolice din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara. El a declarat că în mandatul pe care tocmai l-a preluat va încerca să intensifice colaborarea între medicii diabetologi și cei din alte specialități, dar și între specialiști și pacienți. Dorește, de asemenea, să faciliteze accesul pacienților la pompe de insulină și la dispozitive pentru monitorizarea glicemiei. Un alt proiect pe care medicul timișorean și-l propune este elaborarea unor ghiduri pentru gestionarea diabetului și a altor boli metabolice, care să respecte acordurile internaționale, dar să fie adaptate și situației din România. (

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe