Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un nou director la Agenţia de Transplant

Viața Medicală
D. D. M. joi, 12 decembrie 2013
   Ministerul Sănătăţii anunţă, printr-un comunicat de presă, numirea în funcţia de director executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant (ANT) a prof. dr. Radu Deac. Profesorul Deac, în vârstă de 74 de ani, este membru titular şi vicepreşedinte al Academiei de Ştiinţe Medicale, dsa făcând parte şi din echipa de medici care a realizat primul transplant de inimă din România. Considerat fondatorul Institutului de Boli Cardiovasculare Târgu Mureş, proaspăt numitul director al ANT a fost, o perioadă de timp, şi membru în Consiliul ştiinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant. Odată cu numirea în funcţie, ministrul sănătăţii i-a solicitat profesorului Radu Deac ca, în perioada imediat următoare, să prezinte un plan de revigorare a Agenţiei Naţionale de Transplant.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC