Newsflash
Știri

Un nou centru fix de vaccinare anti-COVID se deschide în Sectorul 6

de Dorina Novac - sept. 28 2021
Un nou centru fix de vaccinare anti-COVID se deschide în Sectorul 6

Un nou centru fix de vaccinare va fi deschis, începând cu 1 octombrie, în cartierul Drumul Taberei, Aleea Lunca Cernei 6A, fostul magazin caritabil SocialXchange.

Centrul va fi dotat cu cele mai noi și moderne echipamente, iar personalul specializat va asigura fluența procesului de vaccinare în cele mai bune condiții, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 6.

centru fix de vaccinare

De asemenea, în acest centru vaccinarea se face cu ser Pfizer.

Potrivit sursei citate, miercuri, 29 septembrie, este ultima zi în care cetățenii se pot vaccina la centrul de vaccinare Drive Thru Plaza.

Totodată, centrul de vaccinare din Calea Plevnei nr. 234 (Clubul seniorilor Mihai Eminescu ), îi așteaptă zilnic de la 08:00 – 20:00 pe toți cei care doresc să se vaccineze cu doze de vaccinuri Pfizer sau Johnson&Johnson.

Începând de marți, în centrele din Sectorul 6 se va administra și doza a III-a de vaccin Pfizer, pentru persoanele care au 180 de zile de la data efectuării dozei a doua.

„Conform Legii nr. 221, din 26 iulie 2021, și Ordinului 1863, din 10 septembrie 2021, emis de Ministerul Sănătății, persoanele care se vaccinează cu schemă completă de vaccinare după data de 31 august 2021 beneficiază de o zi liberă plătită, care nu se include în durata concediului de odihnă, precum și de o alocație de hrană în valoare totală de 100 de lei, sub forma tichetelor de masă pe suport de hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 de lei fiecare”, transmit reprezentanții Primăriei.

Numărul de persoane vaccinate până acum în centrele din sector este de 70.185.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe