Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un medic din Sudan a convins sute de persoane din trei județe să se vaccineze

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 15 noiembrie 2021, ora 11:48

Un medic din Sudan, care s-a stabilit în România, a convins sute de persoane din județele Olt, Dolj și Vâlcea să se vaccineze împotriva COVID-19.

Dr. Hisham Tageldin a venit în România din Sudanul de Nord, în anul 1988. După ce a terminat Facultatea de Medicină s-a stabilit în Mischii-Dolj şi a devenit medic de familie pentru 2.500 de pacienţi din trei judeţe: Olt, Dolj şi Vâlcea.

medic din Sudan

Acesta are un cabinet medical în comuna Bulzești și a pus bazele unui centru de permanență pentru oamenii din localitate.

Potrivit CNCAV, dr. Hisham Tageldin a convins până acum sute de oameni să se vaccineze. Iar duminică, o caravană a vaccinării a ajuns în satul Frăţila şi, cu ajutorul medicului sudanez, alte zeci de persoane au acceptat să se vaccineze.

„Caravana vaccinării a ajuns astăzi în satul Frățila, județul Dolj, unde zeci de români s-au vaccinat cu prima doză în cabinetul doctorului Hisham Tageldin. Oamenii din Frățila au răspuns prezent apelului făcut de primar și de medicul satului. Au venit în număr mare la caravana vaccinării, s-au informat și apoi s-au vaccinat. A fost atât de simplu. Dr. Hisham Tageldin a convins până acum sute de oameni să se vaccineze. A avut răbdare cu fiecare în parte. A explicat pe înțelesul fiecăruia importanța vaccinării și riscurile trecerii prin boala COVID-19”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook RoVaccinare.

Caravana „Oameni ca mine” se desfășoară în județele Dolj, Olt și Argeș. Locuitorii acestor județe au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva COVID -19.

„Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la caravana Oameni ca mine, care vine special în Slatina (16-17 noiembrie) și Pitești (20-21 noiembrie). Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitățile locale”, transmite sursa citată.

Etichete: caravana de vaccinare medic din Sudan medic de familie vaccinare impotriva COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.