Newsflash
Știri

Un medic a alergat în combinezon anti-COVID la maratonul din Sibiu

de Dorina Novac - oct. 4 2021
Un medic a alergat în combinezon anti-COVID la maratonul din Sibiu

Ca să atragă atenția asupra maratonului medicilor din secțiile ATI, medicul Laura Ghibu a alergat la Maratonul de la Sibiu în combinezon anti-COVID.

medic maraton

„Ca să atragă atenția asupra maratonului medicilor din secțiile ATI, care luptă pentru salvarea pacienților cu forme severe de COVID-19, medicul Laura Ghibu a alergat la Maratonul de la Sibiu în combinezon anti-COVID. Ar fi putut să stea liniștită în Suedia și să nu îi pese de România, dar de la început a susținut vaccinarea și lupta împotriva COVID-19”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

Citește și: Videoclip despre vaccinul anti-COVID, realizat de fiica unui medic român din Suedia

maraton

Laura Ghibu Ventimiglia, medic român stabilit în Suedia, și fiica sa de 12 ani, Astrid Ghibu Ventimiglia, au realizat, la începutul anului, un clip devenit viral în care explică, pe înțelesul tuturor, cum funcționează vaccinul și tehnica ARN mesager.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe