Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un județ din România nu mai are niciun bolnav de COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 11 mai 2020, ora 11:12

Județul Brăila nu mai are niciun pacient infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut, sâmbătă, de prefectul județului, Cătălin Boboc.

Prefectul județului Brăila, Cătălin Boboc, a scris pe Facebook că toți bolnavii de COVID-19 din acest județ au fost vindecați și se află acasă.

judet fara covid

„Toţi brăilenii infectaţi cu noul coronavirus sunt vindecaţi! Avem cele mai bune cadre medicale! Vă mulţumim, mă înclin”, a precizat Cătălin Boboc, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai scris astăzi pe rețeaua de socializare că în comuna Șuțești au fost dispuse măsuri preventive și că nu au persoane simptomatice sau contacți ai vreunui buzoian infectat cu noul coronavirus.

„Sâmbătă dimineață am discutat cu dl. Cristi Codreanu, primarul comunei Șuțești, și am convenit să îi identificăm pe toți cei care au mers la muncă în comuna Râmnicelu din județul Buzău, recomandându-le să rămână in casă până vom primi concluziile epidemiologilor. Listele au fost transmise la DSP, doamna dr. Gavrilescu recomandând autoizolarea voluntară la domiciliu, ca măsură preventivă, neavând până în acest moment vreo persoană cu simptome sau date din care să rezulte că avem vreun contact al unui buzoian infectat”, a mai scris prefectul județului.

Sursa imagine: Pixabay

Etichete: persoane infectate cu coronavirus pandemie de COVID-19 pacienti vindecati

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.