Newsflash
Știri

Un calendar universitar

de Prof. dr. Carmen GINGHINĂ - oct. 18 2012
Un calendar universitar
   Clinica de Cardiologie a Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. dr. C. C. Iliescu“ Bucureşti a editat în ultimii ani un calendar al activităţilor sale didactice. Fiind un calendar al anului universitar, el începe cu luna octombrie şi se încheie cu luna septembrie.
   Calendarul lansat la Congresul Naţional de Cardiologie (Sinaia, 4–7 octombrie 2012), al cincilea, este deci şi unul aniversar (de aceea cifra „5“ apare pe toate paginile sale).
   Subiectele oglindite în calendarele noastre, de-a lungul timpului, au fost: oamenii din Clinică surprinşi la locurile lor specifice de muncă (saloanele bolnavilor, laboratorul de ecocardiografie, cateterism, aritmologie…); ima­gini ale Spitalului Fundeni în diverse anotimpuri şi diferite părţi ale zilei; aspecte în paralel din vechiul ASCAR (locul de origine al Cardiologiei din Institutul actual) şi din Clinica de la Fundeni – primele în alb-negru, ultimele color; ima­gistică medicală (ECG, radio­grafii, CT, RM, angiografii, curbe de cateterism…) cores­punzătoare cursurilor din lunile respective. Calendarul actual adună, în cadranul desenat de cifra cinci, toate vechile imagini specifice lunii care figurează pe fila calendarului.
Prin acest calendar universitar, care cuprinde oferta de cursuri a instituţiei, Clinica de Cardiologie de la Fundeni îşi exprimă grafic statutul său de Şcoală cu porţile deschise în toate anotimpurile…

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe