Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

UMF „Carol Davila”, printre organizatorii unui congres internațional

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 11 iunie 2020, ora 10:25

Potrivit unui anunț făcut pe site-ul oficial al UMF „Carol Davila” din București, universitatea organizează în parteneriat cu o unitate de învățământ din Berlin un amplu eveniment în luna iulie 2020.

Primul Congres Internațional de Ginecologie Oncologică este organizat de Universitatea de Medicina Charité din Berlin, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Evenimentul a fost reprogramat în perioada 9-11 iulie 2020 și se va desfășura în mediul online, scrie umfcd.ro.

UMF Carol Davila

„Acest eveniment este menit să prezinte stadiul actual de dezvoltare a tehnicilor specifice managementului ginecologiei oncologice, precum și să ofere o platformă atractivă pentru crearea de rețele, facilitând schimbul de idei și stabilirea de noi colaboratori în acest domeniu la nivel internațional”, se arată pe site-ul UMF „Carol Davila”.

Cei care doresc să afle mai multe informații desprea acest congres pot accesa site-ul www.icgo2020.eu. Din comitetul științific al primului Congres Internațional de Ginecologie Oncologică fac parte prof. dr. El Braicu, prof. dr. G. Peltecu, prof. dr. J. Sehouli.

În 11 iulie, vor fi organizate comunicări și workshopuri dedicate pacientelor cu cancer ovarian.

Etichete: UMF „Carol Davila” UMF umf carol davila congrese medicale congres congres international Obstetrică-ginecologie ginecologie oncologica

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC