Newsflash
Știri

UMF „Carol Davila”, printre organizatorii unui congres internațional

de Florentina Ionescu - iun. 11 2020
UMF „Carol Davila”, printre organizatorii unui congres internațional

Potrivit unui anunț făcut pe site-ul oficial al UMF „Carol Davila” din București, universitatea organizează în parteneriat cu o unitate de învățământ din Berlin un amplu eveniment în luna iulie 2020.

Primul Congres Internațional de Ginecologie Oncologică este organizat de Universitatea de Medicina Charité din Berlin, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Evenimentul a fost reprogramat în perioada 9-11 iulie 2020 și se va desfășura în mediul online, scrie umfcd.ro.

UMF Carol Davila

„Acest eveniment este menit să prezinte stadiul actual de dezvoltare a tehnicilor specifice managementului ginecologiei oncologice, precum și să ofere o platformă atractivă pentru crearea de rețele, facilitând schimbul de idei și stabilirea de noi colaboratori în acest domeniu la nivel internațional”, se arată pe site-ul UMF „Carol Davila”.

Cei care doresc să afle mai multe informații desprea acest congres pot accesa site-ul www.icgo2020.eu. Din comitetul științific al primului Congres Internațional de Ginecologie Oncologică fac parte prof. dr. El Braicu, prof. dr. G. Peltecu, prof. dr. J. Sehouli.

În 11 iulie, vor fi organizate comunicări și workshopuri dedicate pacientelor cu cancer ovarian.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe