Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Trei spitale bucureștene, premiate la „Romanian Healthcare Awards”

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 30 septembrie 2020, ora 12:15

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) a anunțat că, săptămâna trecută, trei spitale din Capitală au fost premiate la prima ediție a „Romanian Healthcare Awards”.

Acestea sunt: Spitalul de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, Spitalul Filantropia și Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”.

Romanian Healthcare Awards”, prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, și-a desemnat în zilele trecute câștigătorii. 

spitale premiate

În cadrul Ceremoniei de Premiere, care a avut loc în Grădina Palatului Bragadiru, trei dintre spitalele ASSMB au primit Diplome de Excelență ca o recunoaștere a valorii profesionale a proiectelor cu care s-au prezentat în competiție, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a ASSMB.

Cele trei instituții au fost finaliste în două categorii diferite: Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu a fost finalist la categoria „Spitalul Anului”, iar Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Filantropia București și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș au fost finaliste la categoria „Echipa Medicală a Anului”. 

„Diplomele de Excelență primite de spitalele Babeș, Filantropia și Gomoiu confirmă încă o dată înaltul nivel de profesionalism care există în aceste unități sanitare și faptul că personalul medical merită pe deplin încrederea pe care le-o acordă pacienții din București și din întreaga țară! Sincere felicitări managerilor și echipelor medicale!” a declarat Jr. Vasile Apostol, director general al ASSMB.

Calitatea proiectelor pe care cele trei spitale le-au prezentat în cadrul acestei prestigioase competiții a fost excepțională, a subliniat dr. Turkes Ablachim, director medical al ASSMB:

„Faptul că s-au situat printre finaliști la două dintre categorii - „Spitalul Anului” și „Echipa Medicală a Anului” - în condițiile unei competiții acerbe, demonstrează că eforturile depuse de manageri și de echipele medicale, în elaborarea și implementarea proiectelor, a fost apreciată corespunzător de către juriul internațional de la Romanian Healthcare Awards. Îi felicităm pe toți pentru Diplomele de Excelență obținute și le dorim cât mai multe succese profesionale în continuare!”.

Sursa foto: www.facebook.com/administratiaspitalelor/

Etichete: Turkes Ablachim ASSMB Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti Romanian Healthcare Awards Spitalul „Dr. Victor Gomoiu”

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC