Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Trei conferințe, despre afecțiuni ale plămânului

Viața Medicală
Bianca URSU vineri, 13 aprilie 2018
Societatea Română de Pneumologie organizează, în perioada 19–21 aprilie, la Sinaia, o serie de conferințe care au același numitor comun: afecțiunile plămânului. Este vorba despre cea de-a șaptea Conferință națională de fiziopatologie respiratorie, a patra Conferință națională de tuberculoză și a doua Conferință 9G (Noua generație). Tematica propusă este și ea diferențiată pe cele trei secțiuni. În cadrul secțiunii de tuberculoză, de exemplu, se vor dezbate teme precum „Epidemiologia TB” sau „Diagnosticul TB clasic vs modern”. În cea de fiziopatologie respiratorie, principalele subiecte dezbătute vor fi legate de astmul bronșic, evaluarea preoperatorie în cancerul pulmonar, spirometrie etc. Noua generație (Conferința 9G) vizează perspectiva managementului bolilor pulmonare obstructive, dar și inovația în recuperarea medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC