Newsflash
Știri

Trei conferințe, despre afecțiuni ale plămânului

de Bianca URSU - apr. 13 2018
Trei conferințe, despre afecțiuni  ale plămânului
Societatea Română de Pneumologie organizează, în perioada 19–21 aprilie, la Sinaia, o serie de conferințe care au același numitor comun: afecțiunile plămânului. Este vorba despre cea de-a șaptea Conferință națională de fiziopatologie respiratorie, a patra Conferință națională de tuberculoză și a doua Conferință 9G (Noua generație). Tematica propusă este și ea diferențiată pe cele trei secțiuni. În cadrul secțiunii de tuberculoză, de exemplu, se vor dezbate teme precum „Epidemiologia TB” sau „Diagnosticul TB clasic vs modern”. În cea de fiziopatologie respiratorie, principalele subiecte dezbătute vor fi legate de astmul bronșic, evaluarea preoperatorie în cancerul pulmonar, spirometrie etc. Noua generație (Conferința 9G) vizează perspectiva managementului bolilor pulmonare obstructive, dar și inovația în recuperarea medicală.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe