Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Transport gratuit la spital pentru pacienții cronici

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu joi, 16 aprilie 2020, ora 10:44

De luni, 20 aprilie, bolnavii cronici pot comanda un taxi gratuit pentru a ajunge în siguranță la tratamente la spital, în cadrul unei campanii caritabile inițiate de Roche România, Asociația Pacienților cu Boli Cronice din România (APCR) și Uber.

Începând de luni, 20 aprilie, prin inițiativa #prioritatepentrusanatate se va asigura transport gratuit, către și de la 32 de spitale din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara pentru pacienții cu diferite afecțiuni cronice, precum cei oncologici, hemofilici, suferinzi de scleroză multiplă sau fibroză pulmonară și care au nevoie de tratatament în spital și pe perioada stării de urgență. Serviciul nu este disponibil în afara localităților. Prețul curselor este acoperit în procent de 75% de către Roche România, iar Uber completează restul de 25%. acoperă costul curselor, iar Uber România contribuie cu 25% din valoarea acestora.

Cum comanzi un Uber gratuit pentru transport la și de la spital

Pasul 1 - instalarea aplicației Uber pe smartphone.

Pasul 2 - telefonarea la numărul 0212530591, pentru detalii, de luni până vineri, de la 9 la 16. Serviciul este oferit exclusiv pacienților care au programare la tratament sau au o urgență medicală.

Pasul 3 - primiți voucherul sub forma unui link. După ce voucherul este înregistrat în aplicație, comandați mașina în mod obișnuit.

prioritatepentrusanatate-APCR-ROCHE-UBER-1200x993Lista spitalelor din cadrul programului, mai multe detalii despre această inițiativă, pașii pentru accesarea serviciului, dar și alte informații utile pacienților în această perioadă sunt disponibile pe pagina de Facebook a Alianței Pacienților Cronici din România sau pe www.aliantapacientilor.ro  și pe www.i-pacient.ro.

Etichete: roche

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC