Newsflash
Știri

Timișoara: Grupul MedLife a finalizat achiziția celui mai mare operator medical

de L. Budin - oct. 25 2022
Timișoara: Grupul MedLife a finalizat achiziția celui mai mare operator medical

Prin acest parteneriat strategic, MedLife își propune să transforme Timișoara într-unul dintre cele mai puternice hub-uri regionale de sănătate.

MedLife anunță finalizarea tranzacției de preluare a 80% din pachetul de acțiuni Medici’s, cel mai mare operator medical din Timișoara, în urma aprobării de către Consiliul Concurenței, se arată într-un comunicat. 

Clinica Medici's Dumbravita

Cu o istorie de peste 25 de ani și o dezvoltare constantă, Medici’s are în portofoliu patru clinici, un laborator de imagistică medicală, o platformă de analize de laborator și un spital multidisciplinar, aflat în stadiu de amenajare.

Medici’s Hospital va avea o suprafață totală de 5.500 mp, fiind compus din două clădiri gemene. Prima dintre ele, care urmează să fie funcțională din luna iunie 2023, va integra farmacie, imagistică mare (CT și RMN), săli de operație, ATI, saloane pre și post operatorii. Cea de-a doua clădire a spitalului are ca termen de finalizare anul 2024.

Tranzacția aprobată de Consiliul Concurenței presupune integrarea în Grupul MedLife atât a celor patru clinici Medici’s și a laboratorului, cât și a spitalului.

Astfel, MedLife ajunge să dețină în Timișoara cinci clinici, două laboratoare, un laboratotor de celule stem și un spital multidisciplinar care, la momentul finalizării va deveni cel mai mare spital privat din oraș.

Parteneriatul cu Medici’s este unul strategic și are ca obiectiv consolidarea celei mai mari platforme de diagnostic și tratament din România, pentru a răspunde nevoilor specifice ale pacienților. Credem cu tărie că împreună cu partenerii noștri vom reușim să transformăm Timișoara într-unul din cele mai puternice hub-uri regionale de sănătate”, a declarat Dorin Preda, director executiv, MedLife Group.

Campanie pentru o clădire nouă a Spitalului de Pneumoftiziologie Iași

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe