Newsflash
Știri

Timiș: incendiu și pacienți evacuați la Spitalul de Psihiatrie Gătaia

de L. Budin - nov. 23 2021
Timiș: incendiu și pacienți evacuați la Spitalul de Psihiatrie Gătaia

Un incendiu a izbucnit, marţi, 23 noiembrie, dimineaţa, la Spitalul de Psihiatrie Gătaia din judeţul Timiş. Au fost evacuate 41 de persoane, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele verificări efectuate de pompieri, focul a pornit de la o saltea aflată într-unul din saloane, fiind cel mai probabil provocat intenţionat, informează reprezenții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, citați de Agerpres.

incendiu-gataia

Incendiul a fost sesizat într-un salon situat la parterul unui pavilion al unităţii medicale.

A fost activat Planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului, la faţa locului fiind trimise mai multe autospeciale stingere şi de transport victime, un spital mobil, precum şi şapte echipaje SMURD.

Potrivit ISU Timiş, la sosirea echipelor de pompieri incendiul nu se manifesta cu flacără deschisă, fiind observate doar degajări de fum. Au fost evacuate 41 de persoane, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe