Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Testări gratuite la Maratonul București

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 22 octombrie 2021

Participanţii la Maratonul București, desfășurat în perioada 30-31 octombrie, vor avea posibilitatea să se testeze gratuit pentru COVID-19 la faţa locului.

Persoanele care vor veni să-și ridice kiturile de participare sau să se înscrie la unele dintre cursele din cadrul maratonului vor avea la dispoziţie un centru de testare COVID-19 în zona Sport Expo. 

121258995_3693233667410314_5483407907933448324_n

Testarea este opţională și va fi realizată de o clinică acreditată de Ministerul Sănătăţii, anunţă organizatorii evenimentului sportiv. Aceasta este una dintre măsurile suplimentare de siguranţă adoptate ca urmare a creșterii numărului de cazuri noi de COVID-19 în Capitală, fiind văzută ca o oportunitate de gestionare a posibilelor cazuri pozitive asimptomatice.

La Maratonul București vor avea acces doar alergătorii care sunt vaccinaţi împotriva SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Totodată, vor avea acces cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Citește și: Alergătorii de cursă lungă

Etichete: maratonul bucuresti testare covid cazuri covid infectare sars-cov-2

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.