Newsflash
Știri

Terapie biologică pentru adulţii cu psoriazis

de Florentina Ionescu - sept. 17 2021
Terapie biologică pentru adulţii cu psoriazis

Terapia lansează prima terapie biologică dezvoltată de companie pentru tratarea pacienţilor adulţi cu psoriazis, au anunţat reprezentanţii firmei cu ocazia marcării a o sută de ani de existenţă.

În acest context, într-un comunicat de presă, au fost marcate câteva repere importante din cronologia companiei: lansarea celui mai popular brand românesc în 1963, Faringosept, apariţia Aspacardin în 1987 și dezvoltarea „celui mai bine vândut medicament din România în unităţi terapeutice”, Aspenter.

            În prezent, compania are în portofoliu peste 300 de forme farmaceutice, care acoperă o gamă largă de arii terapeutice, produce anual 93 de milioane de cutii de medicamente și exportă preparate farmaceutice în 25 de ţări.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe