Newsflash
Știri

Târgu Mureș: Până la 25 iunie puteți dona păr pentru femeile diagnosticate cu cancer

de Florentina Ionescu - iun. 24 2022
Târgu Mureș: Până la 25 iunie puteți dona păr pentru femeile diagnosticate cu cancer

Liga Studenților din Târgu Mureș a inițiat o campanie, intitulată „Donează șuvițe de speranță”, prin care se strâng șuvițe de păr pentru femeile diagnosticate cu cancer.

Mii de femei diagnosticate cu cancer suferă în urma transformărilor fizice cauzate de această boală, însă viitorul acestora nu trebuie să fie lipsit de speranță. 

pacienta diagnosticata cancer

Liga Studenților Târgu Mureș, alături de Fundatia Renașterea și salonul Gent’s Club, cu sprijinul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „G.E.Palade” din Târgu Mureș, vin în ajutorul pacientelor ce se află sub tratament oncologic printr-o campanie de donare de păr.

„Donează șuvițe de speranță” s-a născut din empatia pe care inițiatorii doresc să o transpună în societate și datorită încrederii pe care o au în bunătatea oamenilor din comunitate. Astfel, până la 25 iunie, persoanele doritoare sunt așteptate să doneze „o șuviță de speranță, alături de care să atașăm un zâmbet plin de căldură”, se arată pe o rețea socială.

Codița donată trebuie să aibă minimum 15 centimetri, iar culoarea, forma sau textura nu au importanță. Pentru a asigura o organizare cât mai eficientă a procesului de donare, persoanele interesate sunt rugate să completeze un formular.

Puteți dona păr în următoarele locuri:

  1. Piața Teatrului nr 10 - GENT’S CLUB LUXOR.
  2. Piața Victoriei nr 14 - GENT’S CLUB MUREȘ MALL. 

donare suvite speranta

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe