Newsflash
Știri

Tabără de formare pentru studenții și absolvenții Facultății de Medicină Dentară

de Florentina Ionescu - ian. 13 2022
Tabără de formare pentru studenții și absolvenții Facultății de Medicină Dentară

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a anunțat că în a doua jumătate a lunii februarie va avea loc „Winter Dental Project”.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din București organizează în perioada 20-27 februarie 2022 tabăra de formare profesională „Winter Dental Project”, se arată într-o postare făcută pe o rețea socială. 

tabara formare medicina dentara UMFCD

Proiectul „Winter Dental Project”, aflat la a XVII-a ediție, are ca obiectiv formarea profesională a studenților și a tinerilor absolvenți ai Facultății de Medicină Dentară. 

Prin acest proiect participanții își vor consolida noțiunilor teoretice în domeniul stomatologic, implementând totodată o serie de abilități complementare profesiei de medic dentist, precum: leadership, time management, lucru în echipă, potrivit anunțului făcut pe pagina oficială de Facebook a UMFCD.

Pentru această ediție sunt disponibile 40 de locuri, iar înscrierile s-au încheiat în data de 10 ianuarie a.c. 

Tabăra este organizată prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, în parteneriat cu Liga Studenților la Medicină Dentară București. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe