Newsflash
Știri

SUUB: pachet de servicii de gastroenterologie integrate, la cerere

de Florentina Ionescu - mar. 29 2022
SUUB: pachet de servicii de gastroenterologie integrate, la cerere

Spitalul Universitar de Urgență București – SUUB pune la dispoziția pacienților un pachet de servicii de gastroenterologie integrate, la cerere. Astfel, persoanele pot efectua o endoscopie superioară cu sau fără biopsie, cu plată.

Anunțul a fost făcut vinerea aceasta, pe o rețea socială, de reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență București:

„Este foarte important ca înainte de efectuarea unei endoscopii să fiți consultat și investigat (multiple afecţiuni respiratorii sau cardiace, care contraindică endoscopia digestivă superioară pot mima o simptomatologie digestivă)”. 

endoscopie la SUUB cu plata

Serviciile medicale sunt realizate de medici primari și specialiști cu experiență din cadrul SUUB și sunt efectuate cu aparatură de înaltă precizie, arată sursa menționată.

Cum trebuie să procedați: primul pas este programarea, pe care trebuie să o faceți la numărul de telefon 021.202.6147 / 021.202.6149, între orele 10:30-13:30, de luni până vineri. 

SUUB: 200 de vieți salvate cu elicopterul 

În ziua programării, la ora stabilită, pacientul se va prezenta în Ambulatoriul SUUB (intrarea dinspre metrou Eroilor). La Recepția Mare a Ambulatoriului SUUB acestuia i se face foaia de prezentare și apoi va fi condus la cabinetul unde se vor efectua: consultul, analizele, EKG și test RT-PCR pentru depistarea unei infecții cu SARS-CoV-2. După aceea, pacientul va primi din partea medicului recomandarea pentru a reveni ziua următoare pentru endoscoscopia digestivă superioară.

În ziua următoare, accesul se face tot pe la Recepția Mare a Ambulatoriului, acolo unde se va întocmi Foaia de prezentare, persoana va achita serviciile integrate oferite și de acolo va fi condusă către cabinetul unde se face endoscopia digestivă superioară cu sau fără biopsie. În urma acestui pachet, persoana va primi recomandări de tratament (rețetă) și recomandări de regim igienodietetic.

Tarife

Endoscopia digestivă superioară fără biopsie – 500 de lei (prețul include și: consult, analize, EKG, test RT- PCR SARS-CoV-2)

Endoscopia digestivă superioară cu biopsie – 650 de lei (prețul include și: consult, analize, EKG, test RT- PCR SARS-CoV-2).

„Dacă medicul vă recomandă endoscopia digestivă superioară cu biopsie, este bine să știți că proba va fi prelucrată și diagnosticată de personal medical specializat din cadrul laboratorului Anatomie-Patologică al SUUB. Prelucrarea se face cu aparatură automatizată, folosind tehnici de înaltă calitate, iar rezultatul îl veți primi în 10 zile lucrătoare. După primirea rezultatului de la biopsie, în funcție de rezultatul histopatologic se va alege conduit terapeutică ulterioară, de comun acord cu medicul care v-a examinat”, au mai transmis reprezentanții SUUB pe pagina oficială a unității. 

Noi recomandări privind anemia feriprivă 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe