Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Succes, noului ministru!

Noul ministru al sănătăţii este dl CSEKE Attila-Zoltan. Nu este medic, ci profesia sa e aceea de jurist, dar – la exigentele întrebări ale membrilor comisiilor de specialitate din Parlament – a răspuns de nota 10. S-a născut la 9 iunie 1973, în oraşul Marghita, din judeţul Bihor. Între 2002 şi 2004 a fost consilierul preşedintelui Consiliului judeţean Bihor şi consultant juridic în cadrul Episcopiei Romano-catolice din Oradea. (...)

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, specializarea Drept din cadrul Universităţii din Oradea. Tot în acest municipiu şi la aceeaşi Universitate şi-a continuat studiile cu un masterat în drept privat. Din punct de vedere politic a fost secretarul Comisiei Juridice din cadrul Consiliului Local al municipiului Oradea, vicepreşedinte executiv al UDMR Bihor, membru în Consiliul Operativ Judeţean şi în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Unionali al UDMR, preşedintele Comisiei de Supraveghere a Regulamentelor din cadrul UDMR Bihor. A fost membru (1998–2000) al Asociaţiei Europene a Studenţilor în Drept din România, filiala Oradea.
    Sperăm – oare a câta oară, la fiecare numire de ministru, din 1990 încoace – ca prin tinereţea şi competenţa sa managerială să îmbunătăţească sistemul sanitar românesc şi să dezvolte parteneriatul tradiţional între Ministerul Sănătăţii şi „Viaţa medicală“.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.