Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Studenții de la UMFCD, premiați la o competiție de reciclare

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 5 octombrie 2021, ora 11:12

Recent, a avut loc festivitatea de premiere a proiectului „Green League”, organizat de UMF „Carol Davila” din București.

Reprezentanții unității de învățământ au anunțat că în 1 octombrie 2021 a avut loc festivitatea de premiere a celei de-a doua ediții a proiectului „Green League”, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din București, în parteneriat cu Liga Studenților la Medicină Dentară București. 

concurs reciclare umf carol davila bucuresti
Foto: www.facebook.com/UMFCD

Anunțul a fost făcut ieri pe o rețea socială, iar organizatorii au explicat că, prin intermediul acestui proiect, care s-a desfășurat sub forma unei competiții de reciclare, studenții de la UMF „Carol Davila” au reușit să reducă impactul negativ pe care materialele utilizate zi de zi le au asupra mediului.

În total, 985 de kilograme de deșeuri au fost colectate și ulterior reciclate prin implicarea echipei organizatorice și a celor 30 de studenți participanți.

Diplomele au fost înmânate de prof. univ. dr. Viorel Jinga, rectorul UMF „Carol Davila” din București, susținător al inițiativelor studențești în mediul universitar.

Etichete: reciclare studenti umf carol davila umf carol davila bucuresti umf carol davila prof. dr. viorel jinga Viorel Jinga

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.